کافه دانش-01

صفر تا صد صادرات به دبی

امکان صادرات میوه، زعفران، ترشی و دیگر محصولات به دبی با استفاده از لنج و هواپیما وجود دارد. صادرات به شهر دبی یا هر کشور دیگری کار چندان راحتی نیست و شما باید به اصول و قواعد آن آشنا باشید. به همین منظور در این مقاله از پارسان تصمیم گرفتیم تا در خصوص نحوه صادرات به دبی و قواعد انجام این کار صحبت و شما را با صفر تا صد مراحل انجام این کار آشنا کنیم.

آموزش صفر تا صد صادرات به دبی

آشنایی با شهر دبی

دبی یکی از پرشورترین و پیشرفته‌ترین شهرهای جهان با اقتصادی بسیار قدرتمند است. اقتصاد دبی بیشتر بر پایه صنایع نفت، گردشگری و مالی استوار شده است. شهر دبی در سال‌های اخیر تبدیل به یک مرکز مالی و تجاری بین‌المللی شده و بسیاری از تاجران را به سمت تجارت با این شهر و کشور امارات سوق داده است .
البته دبی به عنوان یک مقصد گردشگری مشهور نیز شناخته می‌شود. برج خلیفه، پارک‌های آبی، صحراهای شنی و بازارها و مراکز خرید معروف از جمله جذابیت‌های این شهر دوست داشتنی به شمار می‌روند. اقتصاد دبی به شدت وابسته به رونق بین‌المللی و تغییرات در قیمت نفت است، اما تلاش برای تنوع بخشیدن به اقتصاد و کسب منابع درآمد از طریق گردشگری و سرمایه‌گذاری‌های بین‌المللی نیز ادامه دارد.

قوانین صادرات به دبی

همان‌طور که پیش‌تر اعلام کردیم صادرات به دبی کار چندان راحتی نیست و شما برای انجام این کار باید با قوانین و مقررات آشنا باشید. تنها با دانستن این قوانین است که شما می‌توانید یک صادر کننده موفق باشید و از تجارت با کشور امارات به سود برسید. مهمترین قوانین صادرات به دبی عبارتند از:

  1. باید بدانید که صادرات به دبی از طریق شرکت‌های بازرگانی که در این شهر مستقر هستند، انجام می‌شود. پس شما باید یکی از این شرکت‌ها را انتخاب و با آن قرارداد همکاری امضا کنید. البته امکان صادرات مستقل به این کشور وجود دارد، شما با ثبت یک شرکت بازرگانی در این شهر دبی می‌توانید به صورت مستقل به امارات کالا صادر کنید.
  2. هنگام صادر کردن (یا وارد کردن) کالا به دبی شما باید کد وارد کننده یا صادر کننده را وارد کنید. بدون وجود این کد شما نمی‌توانید صادراتی به دبی انجام دهید.
  3. کالای وارداتی شما به دبی باید با کالایی که در پروانه صادرات قید شده است، مطابقت و همخوانی داشته باشد.
  4. یکی از قوانین جالب صادرات به کشور امارات، رسیدن کالای صادراتی به مقصد نهایی حداکثر تا 72 ساعت است.
  5. هر کالایی که به دبی وارد می‌شود، باید گمرکی پرداخت کند. میزان عوارض گمرکی به نوع کالایی که شما وارد کرده‌اید، بستگی دارد و گمرکی کالاهای مختلف با هم متفاوت است. به عنوان یک صادر کننده باید بدانید که کالاهایی که توسط شرکت‌های بازرگانی فعال در منطقه آزاد دبی وارد می‌شوند، از پرداخت هر گونه گمرکی معاف هستند. پرداخت نکردن گمرکی برای یک صادر کننده به معنی سود بیشتر و کاهش هزینه‌های صادرات است.

این تنها برخی از عمومی‌ترین قوانین صادرات از ایران به دبی هستند. که این قوانین می‌توانند برای کالاهای مختلف متفاوت باشد. پس به شما توصیه می‌کنیم که در خصوص قوانین مربوط به کالای صادراتی خود خوب تحقیق و سپس برای صادرات اقدام کنید

 

نرم افزار بازرگانی خارجی

مراحل صادرات به دبی (نحوه صادرات به دبی)

  1. پیدا کردن شرکت بازرگانی
  2. دریافت کارت بازرگانی
  3. بررسی بازار و پیدا کردن یک محصول مناسب برای صادرات
  4. صادر کردن پروفرما
  5. عقد قرارداد با خریدار یا خریداران
  6. انتقال وجه
  7. اخذ مجوزهای لازم
  8. ترخیص کالا از گمرک

در ادامه به‌طور مفصل در خصوص هر کدام از این مراحل صحبت خواهیم کرد تا شما را با نحوه صادرات به دبی بیشتر آشنا کنیم.

مراحل صادرات کالا به دبی

  • پیدا کردن شرکت بازرگانی برای صادرات به دبی

همان‌طور که قبلا هم اشاره کردیم، بیشتر واردات به دبی از طریق شرکت‌های بازرگانی مستقر در این شهر انجام می‌شود. پس اگر قصد صادرات به امارات را دارید، باید با یکی از این شرکت‌ها قرارداد ببندید. البته شما می‌توانید با ثبت یک شرکت به‌طور مستقل کالاهای خود را وارد کنید. در ادامه به مراحل ثبت شرکت و واردات کالا از طریق شرکت به‌طور خلاصه اشاره شده است.

1. در قدم اول شما باید در اداره گمرک دبی ثبت نام و کد صادر کننده (یا وارد کننده) را دریافت کنید.
2. بعد از دریافت کد شما باید مدارک شرکتی که در دبی ثبت کرده‌اید، برای سازمان گمرک دبی ارسال کنید.
3. بعد از بررسی‌های لازم و در صورت صلاحدید، سازمان گمرک برای شما مجوز واردات کالا را صادر خواهد کرد.

  • دریافت کارت بازرگانی

بدون داشتن کارت بازرگانی از اتاق بازرگانی ایران شما نمی‌توانید یک سوزن از کشور خارج (یا وارد) کنید. این کارت در دو نوع حقیقی و حقوقی صادر می‌شود و شما بعد از دریافت آن می‌توانید برای صادرات به دبی اقدام کنید.

  • بررسی بازار و پیدا کردن یک محصول مناسب برای صادرات به دبی

دبی یکی از بزرگترین و جذاب‌ترین بازارهای دنیا را دارد. بسیاری از برندهای برتر دنیا در این شهر شعبه دارند و همین موضوع کار تجار را برای صادرات به دبی سخت کرده است. اگر قصد صادرات به این شهر را دارید، بهتر است از قبل به خوبی در خصوص محصول تحقیق کنید. اطلاعاتی در خصوص رقبای شما در دبی، میزان تقاضای محصول در دبی، قیمت و .. می‌تواند به شما در رسیدن به یک تجارت پرسود کمک کند. هرگز در صادرات به دبی نقش تبلیغات و بسته‌بندی کالا را دست کم نگیرید. این دو فاکتور می‌تواند شانس موفقیت شما در این بازار بزرگ و سخت را به طرز چشمگیری افزایش دهد.

  • صادر کردن پروفرما

اکنون که کالای صادراتی خود را انتخاب کردید، نوبت به پیدا کردن یک مشتری برای آن می‌رسد. شما باید یک پروفرما شامل اطلاعاتی مانند تعداد کالا، نوع کالا، قیمت واحد، قیمت کل محموله ارسالی، نحوه پرداخت، روش حمل کالا از ایران به دبی و .. آماده و صادر کنید.

  • عقد قرارداد با خریدار (یا خریداران) برای صادرات به دبی

بعد از اینکه پیش فاکتور شما مورد تایید خریداران در دبی قرار گرفت شما باید یک قرارداد مطابق با قوانین تجارت بین‌المللی با خریداران خود بنویسید. بعد از امضای قرارداد شما موظف به رساندن محموله در زمان معین به خریدار هستید.

  • انتقال وجه

روش پرداخت هزینه معامله کاملا اختیاری است و شما بر اساس توافقی که با خریدار انجام داده‌اید، می‌توانید هزینه انجام معامله را دریافت کنید. این امکان برای شما وجود دارد که مبلغ محموله به فروش رسیده خود را از طریق صرافی‌های رسمی و حتی سیستم بانکی کشور دریافت کنید.

  • اخذ مجوزهای لازم برای صادرات به دبی

صادرات به دبی به مدارک و مجوزهای خاصی نیاز دارد. بدون وجود این مجوزها شما موفق به ترخیص کالا از گمرک نخواهید شد. مهم‌ترین این مجوزها که شما به آن‌ها نیاز دارید، عبارتند از:

  1. گواهی مبدا کالا
  2. بارنامه
  3. پروفرما
  4. لیست محصولات
  5. بیمه نامه معتبر کالا
  6. گواهی بازرسی کالا

*‌ مجوزهایی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، کلی هستند. این مجوزها بسته به نوع محصول می‌تواند متغیر باشد. برای مثال مجوزهای لازم برای صادرات لوازم پزشکی با صادرات میوه به دبی متفاوت است.

  • ترخیص کالا از گمرک

بعد از رسیدن کالای شما به یکی از گمرک‌های دبی، شما باید کارهای ترخیص کالای خود را انجام دهید. معمولا قوانین دبی در خصوص ترخیص کالا سخت‌گیرانه نیست و شما خیلی راحت می‌توانید کالای خود را از گمرک دبی خارج کنید. ترخیص کالا از گمرک دبی قوانین و قاعده‌های خاص خود را دارد، اگر احساس می‌کنید که برای این کار تجربه کافی ندارید از شرکت‌ها و افراد فعال در این زمینه کمک بگیرید.

مدارک لازم برای صادرات به دبی

  1. داشتن کارت بازرگانی یا معرفی نامه از یک شرکت برای صادرات به دبی یا امارات
  2. داشتن گواهی حلال برای تمامی محصولات و مواد غذایی
  3. داشتن بارنامه هوایی یا دریایی
  4. داشتن گواهی مبدا صادر کننده
  5. داشتن برگه پروفرما و قرارداد خرید و فروش
  6. درج کامل مشخصات محصول الزامی است. اطلاعاتی مانند نحوه مصرف، نام برند و شرکت تولید کننده، تاریخ تولید، تاریخ انقضا، ترکیبات استفاده شده در ساخت محصول و .. از مهمترین اطلاعاتی هستند که شما باید در خصوص محصول صادراتی دبی به آن‌ها ذکر کنید.
  7. داشتن لیست بسته‌بندی کالا
  8. تطابق محصولات ارسالی به دبی با موارد ذکر شده در پروانه صادرات

 دبی دارای برخی ممنوعیت‌های وارداتی نیز هست که شما باید با آن‌ها آشنا باشید. هرگونه مغایرت محصول صادراتی شما با این قوانین باعث رد شدن کالای شما می‌شود. نداشتن بسته‌بندی مناسب، عدم پرداخت گمرکی، نداشتن مجوزهای لازم برای صادرات، غیر مجاز بودن کالا و .. از جمله این محدودیت‌های وارداتی هستند.

پرسودترین کالا برای صادرات به دبی

پرسودترین کالا برای صادرات به دبی چیست؟ این سوال ممکن است در ذهن تک تک شماهایی که در حال خواندن این محتوا هستید، باشد. واقعیت قضیه این است که بهترین کالا  را بازار و تقاضای مشتری‌ها تعیین می‌کند. پس ما نمی‌توانیم در پشت سیستم در خصوص پرسودترین کالا برای صادرات به دبی صحبت کنیم. برای یافتن کالاهای مناسب برای صادرات شما باید اول بازار دبی را رصد کنید و ببینید که کدام کالاها در دبی تقاضا دارند، صادرات این کالا چه مقدار هزینه دارد، چه رقبایی در دبی دارید و هزاران فاکتور دیگر. در ادامه به برخی از رایج‌ترین محصولات صادراتی از ایران به دبی اشاره شده است.

  • صادرات میوه به دبی

کشور امارات آب و هوایی بسیار خشک دارد و به همین دلیل امکان کاشت تمامی میوه‌ها و صیفی‌جات در اینپرسودترین کالاها برای صادرات به دبی کشور وجود ندارد. شاید برای شما جالب باشد که بدانید، امارات بیش از 80 درصد محصولات کشاورزی خود را از ایران و ترکیه تامین می‌کند. پس شما هم می‌توانید به فکر صادرات میوه به دبی باشید و از این راه به سود بیشتری برسید. هندوانه، گوجه فرنگی، کیوی و .. از جمله محصولاتی هستند که شما می‌توانید به دبی صادر کنید.

  • صادر کردن زعفران به دبی

ایران یکی از بزرگترین صادر کننده‌های زعفران در دنیا است و از طرفی امارات هم یکی از بزرگترین وارد کننده‌های این محصول است. در کنار سود صادرات میوه به دبی، شما روی صادر کردن زعفران به دبی می‌توانید حساب ویژه‌ای باز کنید. اگر قصد صادرات زعفران به دبی را دارید، بهتر است به بسته‌بندی و نحوه ارسال محموله خود توجه بسیار زیادی داشته باشید. بسته‌بندی زعفران تاثیر بسیار زیادی در فروش و بازار آن در دبی دارد.

  • صادرات پسته و دیگر خشکبارها

ایران یکی از بزرگترین قطب‌های تولید کننده پسته و دیگر خشکبارها در دنیا است. پسته ایران حرف اول را در دنیا می‌زند، پس طبیعی است که در امارات و دبی برای این محصول مشتری‌های بسیار زیادی وجود داشته باشد. در صادرات پسته و دیگر خشکبارها بحث فساد مطرح نیست و شما خیلی راحت می‌توانید این کار را انجام دهید.

  • صادرات صنایع دستی

مورد بعدی که در صادرات به دبی به آن پرداخته می‌شود، صادرات صنایع دستی به این شهر است. کشورهای حاشیه خلیج فارس علاقه بسیار زیادی به صنایع دستی ایران دارند و این محصولات همیشه مشتری‌های پروپاقرص خود را دارند.
علاوه بر محصولاتی که  در بالا گفتیم کالاهای دیگری نیز وجود دارند که صادرات آن‌ها به دبی می‌تواند برای شما سود خوبی به همراه داشته باشد. مهمترین این کالاها عبارتند از:

  1. صادرات آلوئه ورا
  2.  فرش و گلیم فرش
  3.  عسل 
  4. صادرات داروهای گیاهی به امارات
  5. ترشی
  6. سنگ‌های مرمر و گرانیت
  7. لوازم جانبی خودرو
  8. محصولات نفی
  9.  آهن و فولاد 
  10. صادرات دارو از ایران به دبی

لیست شرکت های بازرگانی در دبی

انواع شرکت‌های بازرگانی در دبی با دامنه کاری مختلفی مثل تامین تجهیزات صوتی پیشرفته، تجهیزات امنیتی و ارائه دیگر خدمات و محصولات فعالیبت دارند. لیست شرکت‌های بازرگانی در دبی شامل شرکت‌های سهامی خاص، مدنی، مشارکت عمومی، شرکت‌های محلی، شرکت‌های غیرسهامی و غیره وجود دارد که در این میان برای ایرانیانی که قصد تجارت با دبی دارند ثبت شرکت‌های سهامی و غیرسهامی گزینه مطلوبی است. در زیرچند مورد شرکت بازرگانی در  لیست شرکت‌های بازرگانی در دبی را معرفی خواهیم کرد.

  • شرکت AETIC برای اولین بار در سال 2006 به دبی آمد. حوزه فعالیت این شرکت بازرگانی در دبی شامل تامین تجهیزات صوتی، آژیرهای عمومی، سنسورهای صوتی، بلندگوها و غیر می‌شود.
  • شرکت‌های بازرگانی ملی گراب با مسئولیت محدود در منطقه آزاد جبل علی قرار دارد و خدمات خود را در سطح 50 کشور عرضه می‌کند.
  • شرکت بازرگانی برادران متحد یکی از شرکت‌های بازرگانی در دبی است که در سال 2013 فعالیت خود در حوزه فناوری در دبی شروع کرد. در حال حاضر این شرکت در تولید تجهیزات الکتریکی، تجهیزات آشپزخانه، سوخت رسانی تجهیزات هوایی فعالیت می‌کند.
  • شرکت پروویژن که در زمینه لوازم خانگی معروف است یکی دیگر از شرکت‌های موجود در لیست شرکت‌های بازرگانی در دبی است.
  • شرکت بازرگانی میداس در سال 1979 در تورنتو تاسیس شد و هم اکنون در منطقه جبل علی در دبی فعالیت دارد. دامنه فعالیت این شرکت بازرگانی در دبی تامین تجهیزات حفاظتی و امنیتی است
  • شرکت دیوان با زمینه فعالیت تولید آسفالت، بتن و ماشین‌آلات در سال 2000 تاسیس شد و هم اکنون یکی از شرکت‌های معروف در لیست شرکت‌های بازرگانی در دبی است

سخن پایانی

در این مقاله به‌طور کامل در خصوص صادرات به دبی صحبت کردیم. همان‌طور که می‌دانید دبی یکی از شهرهای بسیار جذاب برای سرمایه‌گذاری است و همین موضوع سبب شده تا بسیاری از تاجران به فکر تجارت با این شهر یا کشور امارات بیافتند. کالاها و محصولات بسیار زیادی وجود دارد که شما می‌توانید به دبی صارد کنید و به سود قابل قبولی دست پیدا کنید.
صادرات قوانین خاص خود را دارد و پیروی از این قوانین می‌تواند شما را به سود خوبی برساند. اگر یک شرکت بازرگانی در زمینه صادرات به دبی دارید یا به صورت شخصی قصد صادرات به این شهر را دارید، با کمک گرفتن از نرم‌افزارهای بازرگانی می‌توانید صادرات را مدیریت کنید. نرم‌افزار بازرگانی خارجی پارسان امکانات بسیار متنوعی دارد و می‌تواند فرایند صادرات به دبی را برای شما راحت‌تر کند.

سوالات متداول

1. صادرات به دبی چه مراحلی دارد؟

  1. پیدا کردن یک شرکت بازرگانی برای صادرات کالا از طریق آن
  2. دریافت کارت بازرگانی از اتاق بازرگانی ایران
  3. بررسی بازار و پیدا کردن یک محصول مناسب برای صادرات
  4. صادر کردن پروفرما برای محصول
  5. عقد قرارداد با خریدار یا خریداران
  6. تعیین نحوه انتقال وجه
  7. اخذ مجوزهای لازم
  8. ترخیص کالا از گمرک

2. مهمترین مزایای صادرات به دبی چیست؟

امارات در حال حاضر یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا است و صادر کردن کالا به آن می‌تواند مزایای زیادی برای شما به همراه داشته باشد. 

  • دبی یکی از بزرگترین بازارهای بین‌المللی در دنیا را دارد. با صادر کردن کالا به این شهر شما می‌توانید به این بازار بین‌المللی گسترده دسترسی داشته باشید.
  • دبی در نزدیکی ایران قرار دارد و حمل و نقل کالا از ایران به دبی راحت خواهد بود. حمل و نقل راحت ریسک صادرات به دبی را کاهش داده است.
  • منطقه آزاد تجاری دبی می‌تواند شما را از پرداخت مالیات و .. معاف کند.
  • دبی زیرساخت‌های حمل و نقل بسیار پیشرفته‌ای دارد. این موضوع کار تجارت با این شهر را راحت کرده است.

3. هزینه صادرات به دبی چقدر است؟

 

  • هزینه‌های مربوط به خرید کالا در ایران، بخش بزرگی از هزینه‌های صادرات به دبی را شامل می‌شود. هر اندازه که محصول شما ارزش بیشتری داشته باشد، هزینه‌های تهیه آن نیز بیشتر خواهد شد. برای مثال هزینه خرید پسته برای به مراتب بیشتر از پیاز خواهد بود.
  • بسته‌بندی یکی از فاکتورهای مهم در هنگام صادرات به دبی است. گاهی اوقات هزینه یک بسته‌بندی شیک تا 20 درصد قیمت محصول را نیز شامل می‌شود.
  • حجم محصول نیز از عوامل موثر بر هزینه‌ صادرات است. هر اندازه که حجم محموله صادراتی شما بیشتر باشد، هزینه‌های شما نیز بیشتر خواهد شد.
  • یکی از فاکتورهای مهم هنگام صادرات، هزینه حمل و نقل محموله است. بسته به روشی که شما برای حمل محموله خود به مقصد انتخاب می‌کنید، هزینه‌های شما متفاوت خواهد بود. برای مثال هزینه ارسال محموله به دبی با لنج کمتر از هزینه حمل و نقل با هواپیما خواهد بود.
  • هزینه‌های مربوط به نگهداری بار در گمرک و ..
  • هزینه‌های مربوط به گمرکی، ترخیص کالا و ..

دیدگاه شما برای این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • منتخب سر دبیر
    $32
برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.