10 ویژگی اصلی یک نرم افزار حسابداری خوب

نرم افزار حسابداری یک نیاز اساسی و اصلی برای هر سازمان تجاری است. راه حل های حسابداری نشانگرها و بینش های بسیار مفیدی در مورد عملکرد یک تجارت ارائه می دهند.

نرم افزار حسابداری می تواند تفاوت زیادی در نحوه عملکرد یک کسب و کار ایجاد کند. این ابزار اساسی برای ارزیابی سلامت مالی شرکت ، تأمین الزامات انطباق و پیگیری نحوه صرف سرمایه است.

یک نرم افزار حسابداری خوب می تواند به شما کمک کند کار خود را با سهولت در مسیر درست هدایت کنید. این می تواند مهمترین بینش در مورد سرمایه هزینه شده ، هزینه ها ، صورتحساب ها و مشتریان را برای شما فراهم کند. این می تواند به شما کمک کند فاکتورگیری ، جمع آوری پرداخت و بیشتر کارهای اداری را به صورت خودکار انجام دهید.

بسیاری از راه حل های حسابداری به شما نیاز دارد تا در حساب ها متخصص باشید. اما یک نرم افزار حسابداری خوب حتی به افرادی که سابقه حسابداری ندارند نیز کمک می کند کارهایی مانند یک حرفه ای انجام دهند.

در اینجا 10 تا ویژگی های یک نرم افزار حسابداری خوب آورده شده است:

1- گزارش ها و تجزیه و تحلیل:

اطلاعات زمانی قدرتمند هستند که در زمان مناسب به افراد مناسب ارائه شوند. نرم افزار حسابداری باید بتواند مروری سریع بر منابع مالی داشته باشد. برای مثال خلاصه سود و زیان ، حسابهای دریافتنی کلیدی ، مطالبات قابل پرداخت ، هزینه ها و صورتحسابها و غیره

نرم افزار حسابداری باید جنبه های اصلی تجارت را تجزیه و تحلیل کرده و به مدیریت ارائه دهد. این نرم افزار اطلاعات سریع در مورد هرگونه رعایت موارد مهم و قابل انتظار در مورد انطباق ، اقدامات مربوط به فعالیتهای مالی و فعالیتهای تجاری شما را ارائه می دهد.

پیشنهاد می کنیم صفحه مربوط به نرم افزار ای آر پی را حتما مشاهده نمایید.

2- مجوزهای کاربر و امنیت:

داده های حسابداری کاملاً حساس است. نحوه ذخیره و دسترسی برنامه توسط داده بسیار مهم است. نرم افزار حسابداری باید دارای امنیت سطح بالایی از داده های حساس باشد.

داده ها باید محرمانه باشند و در صورت دستکاری یا از بین رفتن داده ها ، باید بتوانند دنباله ای برای همه اقدامات ارائه دهند. بنابراین ، حتی اگر کسی داده ها را تغییر دهد ، سیستم دنباله ای برای همه فعالیت ها برای اقدامات اصلاحی است.

اقدامات امنیتی داده باید برای اطلاعات و حسابهای بی خطر انجام شود.

3- پردازش پرداخت

بسیاری از سیستم های حسابداری مشتریان را برای پرداخت قبوض خود به صورت آنلاین تسهیل می کنند. بنابراین ، سیستم حسابداری شما می تواند در جمع آوری پرداخت مشتری و همچنین پرداخت آنلاین فروشنده به شما کمک کند.

امروزه سیستم های حسابداری گزینه های بسیار ساده ای را برای پرداختن به مشتریان با کلیک یک دکمه در اختیار شما قرار می دهند. این باعث صرفه جویی در وقت کارکنان می شود ، مسائل مربوط به مدیریت را کاهش می دهد و همچنین جمع آوری پرداخت را سریعتر انجام می دهد. پرداخت های آنلاین نیز به طور خودکار در دفترچه های حساب ثبت می شوند.

4- افتتاحیه و مهاجرت

پیش نیاز هر نرم افزار حسابداری خوب تهیه روشی آسان برای انتقال داده است. چه از هر نرم افزاری استفاده می کنید و چه حساب های خود را به صورت دستی انجام می دهید ، باید بتوانید با مشکلاتی به راه حل جدید حسابداری بروید.

این نرم افزار باید راهی برای وارد کردن حسابهای پرداختنی ، مطالبات قابل دریافت ، موجودی ، دارایی ها ، بدهی ها ، درآمد و هزینه ها و غیره با یک رابط یکپارچه فراهم کند. بارگذاری یکباره این مانده های حساب باید سیستم را برای شما تنظیم کند.

پیشنهاد می کنیم مقاله ERP در مدیریت زنجیره تامین را نیز حتما مطالعه کنید.

5- قابلیت همکاری با عملکردهای تجاری

نرم افزار حسابداری مستقل نیست ، باید با بسیاری از عملکردهای تجاری به خوبی کار کند. بنابراین ، می توانید کارمند ، HR ، حقوق و دستمزد ، CRM ، فروش ، حمل و نقل ، موجودی کالا را در یک سیستم ادغام کنید.

یک کالای برتر حسابداری ، بر اساس نیاز ، از کلیه عملکردهای شغلی و داده های اهرم شما از منابع مختلف مراقبت خواهد کرد. سیستم حسابداری همچنین باید با سیستم های دیگر همکاری داشته باشد.

انتقال پرونده های داده از سیستم ها و پایگاه های دیگر باید به راحتی به نرم افزار حسابداری شما متصل شود. این نرم افزار باید روشهای واردات و صادرات داده های حسابداری را ارائه دهد. این سیستم ها باید بدون هیچ گونه عارضه ای برای کاربران نهایی که کارشناس حسابداری یا نرم افزار نیستند ، کار کنند.

6-راه حل های طراحی:

هر مشاغل باید زمانی را که برای سازماندهی عملیات و انطباق خود صرف می کند به حداقل برسانید. نرم افزارهای حسابداری اکنون قادر به ارائه طرحی هستند که مشکلات کاربران را برطرف می کند. بنابراین ، اگر به دنبال ایجاد ترازنامه ، سود و زیان یا گزارش گردش مالی برای تجارت خود هستید ، لازم نیست منتظر حسابدار باشید.

این نرم افزار ابزارهای قدرتمندی را ارائه می دهد که برای نمایش اطلاعات کلیدی مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین ساخته شده است تا مهمترین نیازهای کسب و کار شما را برآورده کند تا نیازهای انطباق را تأمین کند.

7- فاکتور و مجموعه پرداخت ها

یک نرم افزار حسابداری خوب قادر به ایجاد تأثیر تجاری عالی برای شرکت شما خواهد بود. این گزینه های قابل تنظیم برای ایجاد فاکتور با ظاهر و احساس عالی را در اختیار شما قرار می دهد. در عین حال ، گزینه هایی برای جمع آوری پرداخت آنلاین به شما ارائه می دهد.

هنگامی که وام به کسب و کار شما بدهد ، ماژول صورتحساب به شما امکان می دهد یادآوری ها را تنظیم کرده و برای مشتریان ارسال کنید. شما خلاصه پرداختی که به شما بدهکار است ، اظهارات مشتری ،یادآوری و غیره

مراحل استقرار و راه اندازی نرم افزار حسابداری  

  • شناخت ، عارضه یابی و آنالیز سیستم مالی فعلی
  • کانورت و انتقال اطلاعات مالی از سیستم های قبلی به نرم افزار پارسان
  • آموزش
  • تنظیمات و پیکربندی
  • استفاده آزمایشی از زیرسیستم های مالی
  • تحلیل فرآیند و ارتباط زیرسیستم ها با حسابداری
  • توسعه منطقی و یکپارچه سازی
  • تحویل دائم

پیشنهاد می کنیم مقاله تفاوت ERP با BPMS را حتما مطالعه کنید.

کانورت و انتقال اطلاعات مالی از سیستم قبلی به نرم افزار پارسان :

واحد استقرارفرمت کانورت و فایل راهنمای “نحوه تکمیل فرمت کانورت” را در اختیار تیم مالی خریدار قرار میدهد و سپس در صورت درخواست و نیاز، به صورت آنالین یا حضوری نحوه تکمیل فایل کانورت را تشریح نمایند.

  • آموزش  

کارشناسان تیم آموزش شرکت پارسان به ازای سرفصل های آموزشی در بازه های مختلف و مشخص زمانی محتوای آموزشی را از مسیر رسمی و مشخص در اختیار شرکت خریدار قرار میدهد.

3-1- آموزش اطلاعات پایه

  شامل آموزش مباحث پایه حسابداری ( تعریف دوره ی مالی ، تعریف ساختار حساب ، کدینگ حساب ها ، …) می باشد.

3-2- آموزش مباحث عملیاتی:

           آموزش مباحث عملیاتی ( صدور سند حسابداری ، صدور سند افتتاحیه و اختتامیه ، عملیات اسناد و …)

3-3- آموزش مربوط به گزارشات:

           آموزش (بیش از 30 ) گزارش تخصصی در حوزه حسابداری و کار با ابزار گزارش ساز مالی

  • تنظیمات و پیکربندی عمومی و تخصصی:

کارشناسان استقرار و پشتیبانی شرکت پارسان ریز دسترسی های موجود در نرم افزار پارسان را به تفکیک هرزیرسیستم به تیم مالی شرکت خریدار ارائه می دهد و همچنین فرمت کانورت خاص تعریف نقش، تعریف جزئیات دسترسی هر نقش و همچنین نحوه انتساب نقش به کاربران را به اواحد مالی اراده میدهد.

  • استفاده آزمایشی از زیرسیستم های مالی:

واحد استقرار و پشتیبانی مالی پارسان طبق جدول زمانبندی، شرایطی را فراهم می آورند تا تمامی قابلیت های موجود در زیرسیستم های مالی نرم افزار پارسان در اختیار کاربران قرار گیرد . کارشناسان نیاز های اولیه کابران در جهت استفاده آزمایشی اعم از کانورت اطلاعات و وجود اطلاعات واقعی و آشنا به ذهن کاربران، آموزش با کیفیت و خروجی قابل قبول، تعاریف درست نقش ها و دسترسی های مختلف، ارائه مشخصات کاربری هر نفر و همچنین پشتیبانی به موقع را فراهم می سازند.

  • تحلیل فرآیند و ارتباط زیرسیستم ها با حسابداری:

کارشناسان واحد استقرار و پشتیبانی مالی همواره می کوشند شرایطی را فراهم آوردند تا استفاده کنندگان درون سازمانی و برون سازمانی زیرسیستم های مالی نرم افزار پارسان، همواره در رابطه با گزارش گیری مالی مشکلی نداشته و در ارائه به موقع گزارشات مالی دچار چالش های غیرمعمول نشوند.

  • توسعه منطقی و یکپارچه سازی:

هدف از این کار تحلیل و امکان سنجی درخواست های کارفرما مبنی بر توسعه نرم افزار از طریق تهیه مستندات فنی و پیاده سازی و ارائه خواسته ها براساس جدول زمانبندی

  • تحویل دائم:

پیاده سازی نهایی قابلیت های زیرسیستم های مالی نرم افزار پارسان از جمله تحویل موقت، تحلیل و پیاده سازی فر آیندهای خاص و همچنین تحویل قابلیت های مرتبط با بهای تمام شده و صورت های مالی در بازه زمانی مشخص یا کیفیت مطلوب ارائه  شود

  • شناخت ، عارضه یابی و بررسی و آنالیز سیستم مالی فعلی:

کارشناسان پارسان پس از بررسی پرسش نامه (استقرار) مربوط به شرایط فعلی سیستم مالی خریدار اقدام به آنالیز سیستم مالی کرده تا  در صورت نیاز نسبت به ارائه یک راهکار استاندارد نرم افزاری اقدام نمایند.

8- منابع انسانی و حقوق و دستمزد

ماژول های حقوق و دستمزد اجزای اصلی سیستم های حسابداری هستند. اینها گزینه هایی را برای پردازش حقوق کارمندان ، مدیریت آموزشها ، پروژه ها ، نرخ ساعتی ، مالیات و سایر سازگاری فراهم می کنند.

سیستم های جدید حسابداری همچنین گزینه های خودکار بیومتریک و کد QR را برای حضور در اختیار شما قرار می دهند. مدیریت مرخصی ، تعطیلات ، تقویم رویدادهای شرکت ، اخطارها و غیره را می توان از طریق نرم افزار حسابداری مدیریت کرد.

9- موجودی و دارایی های ثابت

موجودی و دارایی های ثابت برای نیازهای حسابداری بسیار مهم هستند. نرم افزارهای حسابداری توانایی ثبت دارایی های ثابت و محاسبه استهلاک و غیره را برای آنها دارند. کلیه هزینه های انجام شده برای دارایی های ثابت ، سابقه به روزرسانی آنها ، محاسبه ارزش منصفانه و پویایی مدیریت دارایی برای حسابداری مهم است.

راه حل های حسابداری انعطاف پذیری را در انتخاب روش های استهلاک طبق راهنمای IAS یا IFRS فراهم می کند. شرکت ها می توانند روش هایی را که می توانند حداکثر ارزش را از دارایی های ثابت خود بگیرند ، انتخاب کنند.

موجودی کالا و خدمات را می توان با سیستم های حسابداری آنلاین نیز حفظ کرد. سیستم های حسابداری اعم از این که موارد موجودی را برچسب گذاری کند ، تأیید ، ارزیابی مجدد یا هزینه گذاری و غیره باشد ، همه این قابلیت ها را فراهم می کند.

10- گزارش ها و انطباق ها

هر سازمانی باید گزارش انطباق را به دولت ارائه دهد. راه حل حسابداری باید بتواند گزارش ها را براساس مکان شرکت و نیازهای نظارتی تولید کند.

راه حل حسابداری باید به شرکت در حفظ انطباق ، علامت گذاری تاریخ های مهم و تولید کلیه گزارشات طبق مقررات دولت کمک کند. از داده های حسابداری همچنین می توان برای به دست آوردن بینش مهم در مورد عملیات تجاری استفاده کرد. سیستم های حسابداری همچنین می توانند با تجزیه و تحلیل داده ها ، عملکردهای مهم کسب و کار ، بودجه بندی و برنامه ریزی را پیش بینی و ارائه کنند.

این سیستم ها می توانند ورودی های مهمی را برای بودجه بندی ، برآورد و هزینه های عملکرد برای سازمان ها فراهم کنند.

نتیجه

انتخاب یک نرم افزار حسابداری مناسب می تواند عملیات تجاری شما را روانتر و موثرتر کند. شرکت راهکارهای نرم افزاری پارسان  تجربه زیادی در ساخت راه حل های نرم افزار حسابداری و مالی دارد. اگر به دنبال نرم افزار حسابداری هستید ، لطفا با ما تماس بگیرید.

جدیدترین مقالات

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.