نرمافزار تحت وب بازرگانی خارجی پارسان
در نرم افزار مدیریت بازرگانی خارجی پارسان علاوه بر پوشش فرآیند بازرگانی خارجی از لحظه انعقاد انواع قرارداد خارجی، ثبت پروفرما تا ترخیص کالا از گمرک، گردش اطلاعات مرتبط با تراکنش های ریالی و ارزی، ردگیری آخرین وضعیت حمل کالا و پیگیری ثبت سفارشات خارجی از طریق 3 کارتابل اختصاصی (پرونده واردات، پرونده حمل، پرونده مالی) مانیتورینگ میشود.البته باید در نظر داشت که علاوه بر پوشش فرم های موجود در تجارت بین الملل از جمله فرم پروفرما دوزبانه، سیاهه و بارنامه، کدرهگیری و اظهارنامه گمرکی، وجود بیش از 20 گزارش تخصصی از جمله گزارش بهای تمام شده پروفرما و گزارش آخرین وضعیت حمل کالا از ویژگی های کاربردی نرم افزار تدارکات خارجی تحت وب پارسان میباشد.درباره نحوه پشتیبانی از انواع روش های پرداخت و خرید، ثبت دموراژ و دیسپچ، ثبت مجوزهای قانونی و همچنین ایجاد ارتباط بین واحد بازرگانی خارجی با واحدهای بازرگانی داخلی، انبارها، حسابداری و قراردادها در نرم افزار واردات صادرات پارسان در ادامه توضیحات تکمیلی ارائه شده است.
10 ویژگی پرکاربرد نرمافزار بازرگانی خارجی
در نرم افزار تحت وب بازرگانی خارجی پارسان تمامی عملیات مرتبط با بازرگانی خارجی اعم از عملیات مرتبط با واردات از لحظه اعلام نیاز و مشخص شدن مقدار خرید براساس بودجه بندی و همچنین ثبت سفارش تا زمان ورود کالا به انبار از طریق فرم های استاندارد و بین المللی و همچنین 5 کارتابل داینامیک رصد و مانیتورینگ میشود.
تاریخ انقضای بیمه، انقضا پروفرما، مجوز ثبت سفارش، اعتبار روش پرداخت،سررسید دوره حمل، تاریخ اعتبار ضمانت نامه همگی جز مواردی هستند که کاربران محترم بازرگانی خارجی نیاز دارند تا یادآوری های لازم براساس زمان بندی از پیش تعیین شده صورت پذیرد.
کاربران محترم میتوانند پس از ثبت هزینه های عمومی و اختصاصی مانند : بیمه، ثبت سفارش، حمل، دموراژ، عوارض گمرکی، انبارداری، کارمزد بانکی، آزمایشگاه، مشاوره و حق العملکار، عوارض سازمان های هلال احمر و غذا دارو، STRIP و STUFFING ، موارد نام برده شده را به گروه تراکنش مالی منتسب کند تا علاوه بر مشخص کردن تسهیم پذیر بودن یا نبودن هزینه ها، بهای تمام شده سفارشات خارجی به درستی محاسبه شود.
گزارش آخرین وضعیت سفارشات خارجی، گزارش میزان رفع تعهد ارزی، گزارش صورتحساب ریالی و ارزی، گزارش آخرین وضعیت حمل و گزارش بهای تمام شده کالا از جمله گزارشاتی است که علاوه برتسهیل نظارت بر چرخه واردات صادرات، در تصمیم گیری های لحظه ای و کلان نیز موثرخواهند بوند.
تعریف پروفرما استاندارد براساس آیتم های جهانی شامل حداقل 30 مورد از جمله نوع بسته بندی، حمل به دفعات، بانک و کشور ذینفع، وزن خالص و ناخالص برحسب یک کالا و مجموع کالا در یک پروفرما، اطلاعات سازنده، اطلاعات خریدار و فروشنده و غیره میباشد که در نرم افزار واردات و صادرات پارسان به طور کامل در نظر گرفته شده است.
ارایه یک پروفرما با دوخروجی متفاوت برای شرکت وارد کننده و مشتریان شرکت واردکننده با قابلیت ویرایش اطلاعات پروفرم ، ثبت کمیسیون واردات، پشتیبانی همزمان از چند روش حمل، موقعیت جغرافیایی چندمبدا و چند مقصد و همچنین چندکالا برای هر پروفرما باعث شده است تا شرکت های بازرگان خارجی بیشماری به خصوص شرکت های خصوصی از نرم افزار بازرگانی خارجی پارسان استقبال کنند.
معمولا در شرکت ها و سازمان ها تعیین نوع و میزان خرید و فروش خارجی بر مبنای دریافت استعلام از واحدهای تدارکات خارجی، مهندسی فروش، انبارداری و یا مشاورین شرکت انجام میگیرد که با توجه به سیاست موجود در هر شرکت میتواند متفاوت باشد.به طور کلی میتوان جریان کار و فلوچارت مرتبط با تصمیم گیری واردات را بر اساس قوانین موجود در شرکت ها را طراحی و پیاده سازی کرد. ابتدا مدل سازی فرآیند و سپس طراحی جریان کار و کارتابل گردش اطلاعات به طور اختصاصی برای هرشرکت درنظر گرفته میشود.
در زیرسیستم تحت وب بازرگانی خارجی پارسان، اطلاعات دریافت و پرداخت ریالی و ارزی در زیرسیستم تحت وب خزانه داری پارسان، اطلاعات ورود به انبار و گردش کالا در زیرسیستم تحت وب بازرگانی داخلی پارسان و اطلاعات مرتبط با بهای تمام شده در زیرسیستم تحت وب حسابداری ثبت میشود.
در نرم افزار واردات و صادرات تحت وب پارسان تعریف و گروه بندی نامحدود انواع اشخاص و شرکت های مربوطه بر حسب مشخصه های متنوع و قابل تنظیم انجام میشود.در ابتدا گروه بندی های مشخصی برای انواع شرکت هایی مثل شرکت های حمل، تامین کننده، شرکت بیمه و بازرسی در نظر گرفته و برای هر گروه حقیقی و حقوقی پارامترهای قابل تنظیمی تعریف میشود.
در تعریف کالا، علاوه برآنکه میتوان به صورت تک سطحی و چندسطحی کالاها را تعریف کرد، تعریف انواع واحد های اندازه گیری اصلی و فرعی ، پارامترهای کیفی و غیر کیفی، سریال نامبر، گروه بندی کیفی و تنظیم تاریخ انقضا در نظر گرفته شده است تا از بابت پوشش انواع کالا با هر مشخصه و ویژگی که هستند نگرانی وجود نداشته باشد.
فرآیند کار در بازرگانی خارجی پارسان
در نرم افزار بازرگانی خارجی تحت وب پارسان پس از ثبت انواع قراردادخارجی از جمله : قرارداد واردات و صادرات، قرارداد حمل و نقل و قرارداد ترخیص و تخلیه، میتوان اقدام به انجام عملیات اصلی مرتبط با ثبت سفارشات خارجی از جمله ثبت پروفرما، انتخاب شرکت بازرسی، انتخاب نوع و شرکت بیمه کننده وهمچنین ثبت مجوزات قانونی کرد.اما برای آنکه بتوان به صورت کامل نیازهای مرتبط با حوزه تدارکات خارجی را پوشش داد، ثبت انواع روش خرید( FOB، EXW CFR، CPT، FCA )، تعیین انواع روش پرداخت ( ثبت انواع روش های TT و LC ، تخصیص ارز و گشایش اعتبار )، تعیین انواع وسیله حمل و نقل ( ثبت انواع وسایل حمل و نقل براساس روش های هوایی، زمینی و دریایی )، ثبت انواع اسناد حمل و نقل (ثبت انواع سیاهه و بارنامه براساس پارت بندی واردات صادرات) و همچنین موراد قانونی دیگر مانند ثبت کدرهگیری، اظهارنامه گمرکی و قبض انبار در نرم افزار واردات صادرات پارسان در نظرگرفته شده است
لیست قابلیت های بازرگانی خارجی
کارتابل پرونده
مشاهده تاریخچه اطلاعات برای سفارشات خارجی
مشاهده آخرین وضعیت هر سفارش در کارتابل پرونده واردات
پروفرما استاندارد با قابلیت چاپ
پروفرم دو زبان فارسی و انگلیسی با دو خروجی متفاوت
چندکالایی بودن فرم پروفرما
موقعیت جغرافیایی چند به چند ( چند مبدا و چند مقصد ) درProforma Invoice
گزارشات ردگیری پرونده واردات از پروفرما تا ترخیص
گزارش ردگیری پرونده حمل از لحظه معرفی وسیله حمل تا لحظه ترخیص
پشتیبانی از نوع تامین ارز
پشتیبانی از نحوه تامین ارز مبادله ای، نیمایی، آزاد و واردات در قبال صادرات (بانکی و غیر بانکی)
صدور انواع بیمه نامه با قابلیت پیوست اطلاعات
گزارش بیمه براساس هر شرکت بیمه و هرکالا
گزارش خسارت بیمه براساس مبلغ پرداختی و نوع خسارت
گزارش بیمه نامه های صادر شده
گزارش الحاقیه بیمه نامه های صادر شده
ثبت انواع مجوز اعم از وزارت راه، هلال احمر، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت دفاع و موسسه استاندارد
پشتیبانی از انواع روش پرداخت از جمله TT و LC
ثبت اطلاعات تخصیص ارز و گشایش اعتبار
گزارش رفع تعهد ارزی براساس هر ثبت سفارش
گزارش ردگیری خرید براساس آخرین وضعیت ثبت سفارش
گزارش تامین کنندگان و فروشندگان اساسی
انتخاب شرکت حمل، نوع روش و نوع وسیله
ثبت انواع بارنامه براساس ثبت سفارش انجام شده
پارت بندی بارنامه براساس ثبت سفارش و پروفرما
قابلیت ثبت سیاهه براساس بارنامه های ثبت شده با درج مبلغ جریمه
ثبت کد رهگیری براساس سفارش های خارجی
گزارش کدرهگیری
گزارش اشخاص و شرکت ها
ثبت تناژ خالص و ناخالص براساس کد رهگیری
تعیین میزان رفع تعهد ارزی
قابلیت تعیین واحد ترخیص کننده و انبار در ثبت اظهارنامه
تعیین شماره کوتاژ
ثبت مبلغ حقوق و عوارض گمرکی، عوارض سازمان غذا دارو، هلال احمر و موسسه استاندارد
تعیین تناژ قبض انبار و… به ازای سفارشات خارجی
کارتابل مالی
پوشش انواع گروه تراکنش مالی شامل خریداری ارز، پرداخت ارز، هزینه تبعی، طلب خریدار، طلب فروشنده، تامین ریالی، برگشت ارز، سوخت ارز، کارمزد، تبدیل و انتقال ارز
ثبت انواع تراکنش های ریالی و ارزی براساس اطلاعات قرارداد، ثبت سفارش، پروفرم و سیاهه
تعریف انواع هزینه های اختصاصی و عمومی به منظور تسهیم هزینه ها
تعریف هزینه های موثر در بهای تمام شده
تعریف انواع نرخ تبدیل برای تراکشن های ارزی
تعریف انواع هزینه مانند هزینه های حمل، بیمه، کارمزدبانکی، دموراژ، شمارش کالا، انبارداری، مشاوره و واسطه گری
تنظیم شابلون سند حسابداری براساس گروه تراکنش های مالی
صدور سند دستی و اتوماتیک به ازای تراکنش های مالی به صورت تکی و تجمعی
گزارش خرید انجام شده به تفکیک روش خرید و روش پرداخت
گزارش صورتحساب مالی (مانده حساب-ترازحساب-صورتحساب)
گزارش میانگین موزون قیمت کالا
گزارش خرید انجام شده به تفکیک حداقل و حداکثر قیمت کالا
گزارش گزارش میانگین قیمت به تفکیک کالا برای هرسال
گزارش قیمت تمامشده کالاهای پروفرما(ریزموارد سرکشن شده و نشده)
کارتابل حمل و نقل
ردگیری آخرین وضعیت حمل کالا
ثبت اطلاعات دموراژ و دیسپچ
ثبت جزئیات اطلاعات نرخ دیسپچ، نرخ تخلیه و تناژ توافق شده
ثبت جزئیات اطلاعات زمان مجاز برای تخلیه، کل زمان صرف شده برای تخیله و توقف محاسبه شده
گزارش آخرین وضعیت حمل کالا برمبنای نوع روش حمل و نوع وسیله حمل
گزارش آخرین وضعیت حمل کالا برمبنای شماره پروفرما، قرارداد، ثبت سفارش و سیاهه
گزارش عملکرد ماهانه و دوره ای واحد تدارکات خارجی
گزارش خرید انجام شده به تفکیک کالا و مبادی مختلف
گزارش گزارش خرید کالا طی سالهای متعدد
برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
سوالات متداول
در نرم افزار بازرگانی خارجی پارسان هم از طریق کارتابلهای پرونده واردات، پرونده حمل، پرونده بیمه، پرونده مالی ارزی و ریالی و هم از طریق 20 گزارش تخصصی موجود در نرم افزار پارسان میتوان آخرین وضعیت هر سفارش را مشاهده کرد.
پروفرما دوزبانه، سیاهه و بارنامه، کدرهگیری و اظهارنامه گمرکی و فرم مجوزهای قانونی از جمله مواردی است که در نرم افزار تدارکات خارجی پارسان در نظرگرفته شده است.
نرم افزارهای بازرگانی داخلی پارسان، نرم افزار مدیریت قراردادها، نرم افزار حسابداری و خرید تدارکات جز زیرسیستم هایی هستند که با نرم افزار واردات صادرات تحت وب پارسان به طور لحظه ای در ارتباط میباشند.
نرم افزار پارسان کاملا تحت وب بوده است و با تمام مرورگر های معتبر میتوان از نرم افزار واردات صادرات پارسان استفاده کرد و همچنین میتوان از تمامی گوشی ها و تبلت های اندروید و IOS استفاده کرد.
نرم افزار تحت وب واردات صادرات پارسان به همراه نرم افزارهای مدیریت قراردادها، سنجش کیفیت و حسابداری در سبدمحصولی شرکت پارسان قرارگرفته است.
تازههای کافهدانش
وظایف مودیان مالیاتی چیست ؟
مودی مالیاتی به چه معنی است؟ در تعریف مودیان مالیاتی می توان گفت که به هر شخص حقیقی یا حقوقی
چه کسانی باید در سامانه مودیان مالیاتی ثبت نام کنند ؟
به طور کلی کلیه صاحبان مشاغل صنفی و غیرصنفی و اشخاص حقوقی ملزم به ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی
گزارش مالی چیست و چرا برای کسب و کار مهم است؟
برای بسیاری از کسب و کارها، مرحله رشد و گسترش مجموعه زمان هیجان انگیزی است. فرصتهای جدید ایجاد میشود، مشتریان
چگونه نرم افزار حسابداری متناسب با کسب و کار خود را انتخاب کنیم ؟
شاید برای اولین بار است که اقدام به خرید نرم افزار حسابداری می کنید یا اینکه آماده تعویض نرم افزار
شاخصه های یک نرم افزار حسابداری خوب چیست ؟
حسابداری روشی برای برقراری ارتباط و ثبت تمام اطلاعات مالی است. و این را می توان برای حسابرسی داخلی و
سیستم ERP هیبریدی و مزایای آن
کسبوکارها در هر شاخه از صنعت که فعالیت داشته باشند به نرمافزار ERP نیاز دارند تا با تقاضاهای در حال